Buat Duit Bertubi-Tubi Dengan Readward

Buat Duit Percuma Dengan Applikasi Readward Readward adalah sebuah applikasi PERCUMA yang membolehkan anda menjana pendapatan dengan hanya berkongsi artikel yang terdapat di dalam applikasi Readward ke media media sosial terpilih.

Untuk setiap post atau artikel yang anda kongsikan dan di baca oleh rakan rakan di media sosial, anda akan mendapat 50 coin atau bersamaan RM0.05. 

1 coin = RM0.001
1000 coin = RM1

Antara media sosial yang anda boleh gunakan untuk share artikel Readward adalah
1. WhatsApp
2. Facebook
3. Wechat
4. Messenger
5. Moments
6. Twitter

Terdapat 3 pilihan bahasa yang boleh anda pilih samaada untuk artikel berbahasa melayu, bahasa english juga chinese yang mana artikel untuk setiap bahasa adalah berbeza, bukan terjemahan bahasa. Anda boleh share artikel dalam ketiga tiga bahasa tersebut dengan mengubaha pengaturan bahasa di bahagian "Bahasa" terlebih dahulu. 
Semakin banyak artikel anda share + ramai rakan rakan di media sosial, semakin besar peluang anda untuk menjana pendapatan percuma dengan applikasi Readward ini.


Bonus Penajaan Readward

Selain mengumpul coin melalui perkongsian artikel, anda juga boleh mendapat coin dengan mengajak rakan rakan anda yang lain untuk turut menyertai Readward dengan hanya mendownload applikasi Readward ini. Setiap kali ada rakan baru yang menyertai Readward, anda akan di berikan ganjaran sebanyak 1,500 coin @ RM1.50 dan rakan anda tadi akan mendapat 800 coin @ RM0.80.Bukan itu sahaja, setiap kali rakan rakan anda tadi membuat pengeluaran, anda akan mendapat 20% komisyen daripada jumlah pengeluaran mereka. Bermakna, semakin ramai rakan rakan yang anda ajak, semakin besar potensi pendapatan anda di dalam Readward. Lihat gambarajah di bawah.
Itu jika setiap rakan anda membuat penebusan coin / pengeluaran sebanyak RM10. 

Penebusan coin Readward atau pengeluaran boleh di buat dari serendah RM1 (1000 coin) sehingga RM100 (100,000 coin)

Untuk melayakkan anda menerima bonus penajaan 1,500 coin dari rakan anda, rakan anda perlu terlebih dahulu kongsikan atau share minima 1 artikel ke media sosial. 
 

Penebusan Coin/ Pengeluaran Ganjaran Readward

Untuk pengeluaran RM1, pembayaran akan di proses 1 ~ 3 hari bekerja. 

Untuk RM10 dan seterusnya, tempoh proses bayaran adalah dari 5 hari ke 2 minggu.
Sewaktu post ini di buat, Readward hanya membuat bayaran ke akaun bank Maybank sahaja. 

Pembayaran ke akaun bank lain akan di tambah pada bulan Disember 2018. 

Proses pembayaran hanya di lakukan pada hari bekerja.


 
Potensi Pendapatan Readward


Berapa banyak hasil yang boleh di perolehi dengan applikasi Readward ini?
Di bawah adalah saranan dan potensi pendapatan yang bakal anda perolehi dari applikasi Readward 

Bukti Pembayaran ReadwardTentang Readward 
 
Sedikit maklumat yang saya cuba dapatkan tentang applikasi Readward ini. 

1. Applikasi Readward ini adalah gabunngan team developer dari China dan Malaysia. Owner adalah orang dari negara China. 

2. 90% pengguna user adalah dari Malaysia. 

3. Applikasi Readward di lancarkan dan di terbitkan ke Play Store untuk pengguna Android pada 18 September 2018. Masih baru dan masih dalam proses penambahabaikan secara berperingkat. Untuk pengguna IOS, applikasi akan di terbitkan ke App Store penghujung Disember 2018
 
4. Ganjaran yang diberikan kepada Readward user oleh pihak Readward adalah datangnya daripada Google Ads yang terdapat di dalam applikasi Readward (Advertising Service)Cara Mendaftar Readward
 
Ikut langkah langkah di bawah untuk mula menjana pendaptan percuma dengan Readward

1. Klik pada LINK INI jika anda melayari post ini menggunakan Handphone

2. Download dan Install Applikasi Readward dengan klik pada butang "Muat Turun App"

3. Setelah selesai mendownload applikasi, buka applikasi Readward. Klik menu "Me" dan pilih kaedah login yang di berikan samaada menggunakan akaun Facebook atau Google.
Follow arahan yang di berikan seterusnya sehingga process login selesai.

4. Untuk mendapatkan 800 coin pertama anda yang berniali RM0.80, sila pergi ke menu "Me" atau "Saya", klik "Masukkan Kod Jemputan" dan masukkan kod 216016

5. Selesai. Mula kongsikan artikel Readward ke media sosial anda untuk mendapatkan coin dengan klik pada menu "Offer" atau "Tawaran"


6. Anda boleh menukar pilihan bahasa di bahagian "Me" atau "Saya"


Selamat Menjana Pendapatan PERCUMA Dengan Readward. 
Copyright © 2014 Datoksir Kronik - All Rights Reserved
Template By. Nyut Nyut