Usahawan Ini Cipta Pendapatan 5 Angka Sebulan Dengan Apps Games







https://bit.ly/2CZCgao
Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Ok, sebelum tu saya perkenalkan diri saya dulu kepada anda.

Nama saya Yuzairi Isham, merupakan Part TimeApps Developer yang juga masih bekerja tetap mengikut office hour.

Walaupun saya ada gaji tetap, namun dalam keadaan ekonomi sekarang ni, saya tidak boleh cepat nak merasa 'selesa' dengan kehidupan saya sekarang ni. Saya tidak pernah berhenti untuk mencari pendapatan tambahan untuk memberikan kehidupan yang lebih baik.

Sudah banyak bisnes part time yang saya lakukan seperti menjadi dropship,agen produk. Kadang-kadang untung tetapi nak dapat income konsisten setiap bulan tu memang susah. Tetapi sejak saya start buat mobile apps ni, Alhamdulillah SETIAP BULAN saya dapat income dari Google & pernah hingga mencecah 5 ANGKA Sebulan. Saya rasa saya dah jumpa bisnes part time yang MUDAH & TERJAMIN tiap bulan.


https://bit.ly/2CZCgao


Ini bukti income saya setiap hari & bulan


https://bit.ly/2CZCgao

Fuhh,dalam sehari boleh dapat RM704 ,setiap 5 minit saya akan update untuk tengok income saya dan setiap 5 minit tu la sentiasa bertambah angka usd tu.Kiraan darab 4 adalah kiraaan matawang 1 USD = RM4.


Ini bukti income transfer dari Google ke akaun bank saya iaitu pada 22 - 25hb setiap bulan.


https://bit.ly/2CZCgao




Dan tak pernah Miss terima emel dari google setiap bulan bagitahu gaji dah masuk.

https://bit.ly/2CZCgao


Yang Bestnya Income Harian Part Time saya ini tetap berjalan walaupun saya tengah tidur ataupun tengah bekerja office hour.

Secara jujurnya total income saya dari semua Apps setiap bulan adalah 3, 4 kali ganda dari gaji saya bekerja di office.

Senang Cerita…

Anda Boleh Buat Duit Setiap Bulan Dengan Apps Ni

Sebenarnya diluar negara, Apps developer ini dah buat berjuta-juta USD dan ada yang mengelilingi dunia dengan income apps ini.


https://bit.ly/2CZCgao


https://bit.ly/2CZCgao

https://bit.ly/2CZCgao


Daripada sini, tercetuslah idea untuk saya terbitkan Ebook Panduan menghasilkan apps secara PART TIME. Total Income yang saya dapat adalah dari pelbagai kategori apps iaitu apps biasa (info) & juga apps games. Ebook ini saya akan fokuskan kepada salah satu jenis kategori Mobile Apps yang saya buat iaitu apps games.


Memperkenalkan :

Ebook Rahsia Buat Apps Game



https://bit.ly/2CZCgao

Penafian: Ebook ini tidak menjanjikan anda dapat jualan 5 Angka Sebulan. Ianya bergantung kepada usaha anda sendiri


Siapa yang SESUAI untuk memiliki ebook ini?

1. Anda yang tengah kerja makan gaji dan nak cari pendapatan tambahan.
2. Anda yang mahukan income yang maintain setiap bulan.
3. Suri rumah sepenuh masa yang hanya tinggal di rumah je tiap-tiap hari.
4. Anda yang tak banyak masa tapi mahukan income tambahan.
5. Sesiapa yang baru nak menceburi bidang apps sebelum belajar apps yang lebih advance.
6. Anda yang mahukan kerja part time yang tak memenatkan.
7. Pelajar yang nak mencari income tambahan.

NEWBIE / BEGINNER SANGAT SESUAI! Tidak perlu kemahiran teknikal pun.Tidak perlu tahu pasal coding programming.


Siapa yang TAK SESUAI untuk memiliki ebook ini?

1. Orang yang Malas nak 'take action'.
2. Orang yang nak kaya cepat tanpa usaha lebih.
3. Orang yang berharap goyang kaki dapat duit semata-mata.
4. Orang yang dah menjana income lumayan dengan mobile apps.
5. Orang yang tak boleh sabar dalam membuat apps.

p/s: Yang dah rasa dia advance dah dalam Bidang Apps ni, tak perlu la nak beli ebook ni ya.


KANDUNGAN MENARIK DALAM EBOOK INI:

MODUL 1 :
Pengenalan

Modul pengenalan ini akan menerangkan mengenai aplikasi dan penerangan tentang ebook

MODUL 2 :
Tutorial Step By Step GAME 1

Didalam modul ini akan menerangkan step by step untuk membuat Apps Permainan Pertama anda.
Sangat mudah, tidak perlu tahu programming atau coding. Sesiapa pun boleh ikut tutorial ini.

MODUL 3 :
Tutorial Step By Step GAME 2

Didalam modul ini akan menerangkan step by step untuk membuat Apps Permainan Kedua anda. Sangat mudah,tidak perlu tahu programming atau coding. Sesiapa pun boleh ikut tutorial ini.

MODUL 4 :
Tutorial Step By Step GAME 3

Didalam modul ini akan menerangkan step by step untuk membuat Apps Permainan Ketiga anda.
Sangat mudah, tidak perlu tahu programming atau coding. Sesiapa pun boleh ikut tutorial ini.

MODUL 5 :
Iklan Google

Di dalam modul ini akan menerangkan step by step cara mencari kod & meletakkan kod iklan google yang betul di dalam apps game anda.

MODUL 6 :
Cara Setting & Download APK Game ke Phone

Di dalam modul ini akan menerangkan step by step untuk anda menguji game anda di phone sendiri sebelum di upload ke google playstore.

MODUL 7 :
Cara Daftar Akaun Plasytore

Di dalam modul ini akan menerangkan step by step cara membuka akaun playstore anda untuk kali pertama.

MODUL 8 :
Cara Upload Apps Di Playstore

Di dalam modul ini akan menerangkan step by step cara betul untuk anda Upload apps game anda di playstore.

MODUL 9 :
Rahsia Tips & Trick Menarik

Modul ini akan saya bongkarkan rahsia tips & trik mengenai apps game anda.Rahsia yang tak ramai orang tahu.

MODUL 10 :
Pantang Larang Yang Perlu Anda Tahu

Modul ini akan menerangkan mengenai pantang larang yang perlu anda elakkan dalam membuat apps game anda.Tersalah buat anda akan diblock oleh google playstore.



BERAPAKAH HARGA EBOOK PANDUAN INI?

HARGA ASAL EBOOK INI IALAH:

RM169

Akan tetapi...

SEKARANG,
TENGAH HARGA OFFER

>> RM129 SAHAJA <<

BETTER GRAB SEKARANG SEBELUM
HARGA NAIK LAGI KEPADA

RM169



JANGAN RISAU TENTANG HARGA

Untuk jadikan panduan ini sangat berbaloi untuk anda, kami akan bagi

3 Bonus Special berikut:


BONUS 1
KOLEKSI 100 IDEA TAJUK GAME


Anda akan dapat 100 senarai nama tajuk game yang anda boleh buat.

BEST KAN?
Yela, sebab anda tak perlu fikir nak buat games apa,tinggal pilih je tajuk yang anda mahu buat.


https://bit.ly/2CZCgao


BONUS 2
JANA INCOME BERSAMA TEAM RAHSIA BUAT APPS.


Kami ada PROJEK KHAS kepada ahli yang mendapatkan Ebook ini untuk Menjana Income Lumayan Bersama Team ini.Kami akan guide anda.MEMANG SANGAT MENARIK!




BONUS 3
SUPPORT DARI TEAM RAHSIA BUAT APPS


Team kami sedia membantu anda sekiranya ada apa-apa persoalan yang bermain di fikiran anda mengenai apps.





BAGAIMANA??

Bestkan Modul-Modul dan 3 BONUS ni.

PERCAYA CAKAP SAYA. Nak buat apps game ni sangat lah mudah. Jadi, alang-alang anda dah jumpa EBOOK yang boleh GUIDE anda untuk buat apps game ini, grab lah segera peluang keemasan ini. Jangan tunggu sehingga harga naik!



PEMBELIAN DI SINI

https://bit.ly/2CZCgao

https://bit.ly/2CZCgao

.


0 Sahabat Setia Blog Yang Baik Ini Telah Menulis Untuk "Usahawan Ini Cipta Pendapatan 5 Angka Sebulan Dengan Apps Games"

 
Copyright © 2014 Datoksir Kronik - All Rights Reserved
Template By. Nyut Nyut